Vanaf de opening housekeeping bij Hotel Julien

600 600 MKS Schoonmaak

Housekeeping bij Hotel Julien

Op een steenworp afstand van het Centraal Station, vlakbij het stadshart van Den Bosch vindt u Hotel Julien in een prachtig monumentaal pand. Vanaf de opening in februari zal La Maria Hoteldiensten de interieurverzorging en housekeeping gaan verzorgen voor het gehele hotel, met onder andere 10 luxe kamers, 2 suites, een koffiebar en een wijnbar. Het hotel is niet alleen een aanwinst voor ons klantenbestand maar voor heel Den Bosch!

La Maria Hoteldiensten is een dochterbedrijf van MKS Schoonmaak. Bij La Maria Hoteldiensten ligt de focus enkel op hotels en horeca. Hospitality stroomt bij deze organisatie door het bloed, die ene goede recensie, die ene uitgeruste en tevreden gast en natuurlijk die tevreden opdrachtgever dat is waar het bij deze organisatie om draait. Om deze schoonmaakbeleving te creëren blinken onze medewerkers uit in gastvrijheid, service en oog voor detail.

Hotel Julien is een trendy boetiekhotel met tien kamers, waarin authentieke hoge plafonds met ornamenten, grote raampartijen en marmeren vloeren gecombineerd worden met stalen deuren, warm gekleurde Portugese tegels en smaakvolle zwartwit-fotografie.

Bron: www.hoteljulien.nl