La Maria Hoteldiensten

Onder de vlag van MKS Schoonmaak vindt u ons dochterbedrijf La Maria Hoteldiensten. Bij La Maria Hoteldiensten ligt de focus enkel op hotels en horeca. Hospitality stroomt bij deze organisatie door het bloed, die ene goede recensie, die ene uitgeruste en tevreden gast en natuurlijk die tevreden opdrachtgever dat is waar het bij deze organisatie om draait. Om deze schoonmaakbeleving te creëren blinken onze medewerkers uit in gastvrijheid, service en oog voor detail.

Wij snappen dat een hotel niet alleen een plek is om te slapen, maar vooral ook een plaats is waar men elkaar ontmoet of met elkaar luncht. Een plek waar gewerkt wordt en waar men kan ontspannen. La Maria hoteldiensten zorgt ervoor dat dit gebeurt in een schone omgeving. Een omgeving waar men let op elk detail en waar elke verwachting overtroffen wordt.

Door de representatieve werkkleding, hun aandacht voor uiterlijke verzorging maar ook zeker voor de werkwagens en de materialen zijn onze medewerkers een onderdeel van uw hotel. Naast uw eigen medewerkers realiseert La Maria Hoteldiensten maar al te goed dat haar eigen medewerkers ook een visitekaartje zijn voor het hotel. Elke gast en bezoeker van het hotel wordt dan ook vriendelijk begroet en kunnen altijd terecht bij onze medewerkers voor vragen omtrent de housekeeping.

Al onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd, door deze strenge selectie zijn onze ervaring medewerkers altijd in bezit van werkervaring in de praktijk en volgen zij bij indiensttreding de basisvakopleiding schoonmaak + Hotelmodule. Op deze manier beschikken onze medewerkers altijd over voldoende werkervaring maar zeker ook kennis.

Doordat La Maria Hoteldiensten als zelfstandige tak opereert  binnen MKS Schoonmaak ligt de focus volledig op de hospitality/ leisure industrie met als gevolg een betere ontwikkeling en een gerichtere focus omdat de overige werkzaamheden worden uitgevoerd door MKS Schoonmaak.

Wilt u meer informatie over La Maria hoteldiensten? Neem dan contact op.

Vrijblijvend een brochure ontvangen?