MKS Totaal

MKS Schoonmaak zorgt  als schoonmaakbedrijf voor een verzorgde, frisse en schone uitstraling. Echter zijn er een aantal zaken waar men als schoonmaakbedrijf niet bij stilstaat of hoeft stil te staan, maar die voor u als opdrachtgever ook doorlopen. Hiervoor heeft MKS Schoonmaak het MKS Totaal concept.

De gedachte achter MKS Totaal is dat wij een volledig assortiment leveren en u als opdrachtgever ontzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de bepaalde modules ‘’aan’’ of ‘’uit’’ te zetten. U geeft aan welke facilitaire zaken MKS over kan nemen en welke niet, wij verzorgen de rest.

MKS Totaal levert onder andere sanitaire voorzieningen (zeepdispensers, papier dispensers en wc rolhouders), maar daarnaast ook droogloopmatten en facilitaire producten (koffie, thee). Waar velen stoppen gaan we echter nog een stap verder met ongediertebestrijding, tuinonderhoud, handyman services en receptieservices. Daarnaast zorgen wij voor 1 factuur met daarop duidelijk alle diensten overzichtelijk op een rijtje. Wist u dat u alleen al op de verwerking van de facturen 35% bespaart?

Wilt u meer informatie over MKS Totaal en onze totaalscan doen? Neem dan contact op.

Vrijblijvend een brochure ontvangen?